PROGRAMMA & SPREKER

Aan het programma wordt op dit moment hard gewerkt. Zodra het bekend is, zal het op deze pagina verschijnen en zal er ook een PDF versie op de website worden geplaatst om te kunnen downloaden. Wel kunnen we al mededelen dat Ruud Veltenaar op zaterdagochtend als spreker op het programma staat.

Indicatie tijden

Woensdag 3 februari 2021

18.00 uur: Aperitief met aansluitend welkomstdiner.

Donderdag 4 februari 2021

08.30 - 12.30 uur: Programma met sprekers en discussie.

17.30 uur: avondprogramma met aansluitend diner.

Vrijdag 5 februari 2021

08.30 - 12.30 uur: Programma met sprekers en discussie.

18.00 uur: diner in Panoramabar Woods

Zaterdag 6 februari 2021

08.30 - 12.30 uur: Programma met sprekers en discussie.

Deze ochtend staat de spreker Ruud Veltenaar op het programma.

 

Het congres eindigt op zaterdag 6 februari om 12.30 uur.

Ruud Veltenaar

Zijn motto: “Wanneer heb je voor het laatst, iets voor de eerste keer gedaan”.

 

In essentie spreekt en schrijft Ruud Veltenaar over de kolderieke en disruptieve veranderingen waarmee mensen en organisaties worden geconfronteerd.

 

In zijn voordrachten gebruikt Veltenaar anekdotes uit zijn eigen praktijk, met boeiende inzichten en mondiaal perspectief. Natuurlijk stemt Veltenaar zijn voordracht op onze beroepsgroep af. 

Met zijn werk biedt hij duidelijkheid over de toekomst en hoop op een betere wereld. Hij is een friskijker en progressor die de vertaalslag maakt van vage vergezichten naar concrete acties en handvatten in het hier en nu. Hiermee stimuleert hij mensen en organisaties meer bewust te worden van hun vele uitdagingen. En hoe zij in een revolutionair en turbulent tijdperk zelf het verschil kunnen maken. En vooral ook hoe ze de beste resultaten kunnen behalen en kansen kunnen benutten die nu niet worden gezien. Zowel in hun persoonlijke leven als in het werk. En niet door er alleen over te denken en te praten; maar vooral ook door het te DOEN.

 

https://ruudveltenaar.nl/

Ruud-Veltenaar.jpg

Ruud Veltenaar